Luxusní dámské kabelky od ANTORINI

Luxusní kabelka patří mezi nejdůležitější módní doplňky. Právě kabelky nejlépe podtrhnou krásu a celkový styl. Vyberte si z nejnovější kolekce, ve které najdete luxusní kožené kabelky s překrásnými italskými kovy.
kabelky přes rameno
Kabelky ANTORINI – to jsou stylové doplňky pro výjimečné ženy. Vybírat můžete z kvalitního sortimentu. Všechny kabelky jsou navržené našimi návrháři a ručně vyrobené v Itálii. Slaďte svou kabelku s módními doplňky jako jsou šátky, šály, peněženky, zápisníky, diáře nebo business doplňky pro ženy. 


Kabelky Chantal doporučuje také prestižní módní magazín VOGUE.

kabelky Antorini ve Vogue
kabelka
Pro bezpečný pocit při nošení jsou kabelky Chantal navíc doplněné o uzamykatelný zámek. Součástí každé kabelky je také klíček k jeho otevření. Všechny vaše doklady a cennosti tak budou v bezpečí před kapesními zloději. Nebudete-li si vědět rady s výběrem, rádi vám poradíme, zavolejte nám nebo napište přes kontaktní formulář.
černá kabelkaČerná kožená kabelka
bílá kabelka Luxusní bílá kabelka přes rameno
Kategorie:

1 komentář

Osobně mám ráda kabelky jako je Louis Vuitton nebo Prada a musím říci, že mě velmi pozitivně překvapilo, jak kvalitní a luxusní jsou vaše kabelky. Naprosto bez problémů konkurují těmto velkým módním domům, což je u nás k vidění spíše málokdy. Nejvíce mě oslovila černá verze, ta je naprosto dokonalá!

Adéla January 17, 2020

Přidat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.