Luxusní pánské kožené aktovky

Jaká by měla být kožená aktovka? Podívejte se na nejoblíbenější a nejprodávanější luxusní pánské kožené aktovky od Antorini v roce 2022. 

  • Přáli byste si aktovku nadčasové elegance s pánskými ostrými rysy, která by splnila i nejnáročnější požadavky moderního muže?
  • Chtěli byste tašku, která by měla charisma, vhodně vás reprezentovala a přitom byla vysoce kvalitní?
  • Potřebujete vhodný pánský doplněk na obchodní jednání, pro přenášení dokumentů a nezbytností? 
  • Ideální business model ruční italské výroby? 
pánská kožená aktovka
Přinášíme vám přehled nejoblíbenějších aktovek od Antorini! Pánské tašky a aktovky jsou navržené tak, aby splňovaly i nejnáročnější požadavky na kvalitu a praktičnost. 

Doporučujeme sladit aktovku s luxusní kravatou a elegantními manžetovými knoflíčky.

pánské business aktovky

Luxusní business pánské tašky

  • Všechny tyto business aktovky jsou vyrobené z nejkvalitnějších italských kůží. Mistrovská ruční práce v Itálii je zárukou nejvyšší kvality a prestiže!

  • Pánské doplňky vypovídají mnoho o svém nositeli a mimo jiné i díky nim váš obchodní protějšek snadno rozezná, s kým jedná.

  • Vybíráte-li si pro sebe aktovku či tašku, měli byste mít na paměti, pro jakou situaci je vybíráte. Zda má plnit funkci pouze pro přenos dokumentů z kanceláře domů či zda hledáte doplněk, kam byste uložili všechny nezbytnosti a vypadali bezchybně na konferenci či při uzavírání důležitého kontraktu
pánské tašky


Reprezentujte se bezchybně s maximálně lehkými aktovkami

Aktovky ANTORINI jsou navržené tak, aby byly maximálně lehké a jsou určené pro reprezentaci na důležitých obchodních schůzkách, při cestování za obchodním protějškem a dalších důležitých business příležitostech.
luxusní manažerské aktovkyLuxusní manažerské aktovky jsou vhodné pro reprezentaci TOP manažerů a CEO společností. 
pánské aktovky
  • Luxusní provedení a záruka nejvyšší kvality.

  • Černé modely aktovek a tašek patří spolu s tmavě modrými k nejžádanějším. 

  • Aktovky můžete sladit s dalšími pánskými doplňky od ANTORINI jako jsou kravatydiáře nebo pánské kožené peněženky.
černá kožená aktovka Černá pánská kožená taška ANTORINI DAPPER STYLE 

Představujeme černou pánskou koženou aktovku z nové kolekce. Nová výjimečná kolekce ANTORINI citlivě spojuje typickou neapolskou nenucenou eleganci, vzdušnost a praktičnost s prvky nadčasové italské módy. 

Základ tvoří mistrovská rukodělná práce a přírodní materiály s důrazem na zdlouhavé procesy zpracování kůží, jejichž výsledkem je nepřehlédnutelná výjimečnost. Na počátku vzniku této kolekce stála snaha vymanit se z šedého průměru a dosáhnout dokonalosti v každém směru. 

V kolekci najdete silnou inspiraci v tradičním umění a v historických aristokratických prvcích. 
manažerská taška antoriniZnačka ANTORINI je vyhlášená svou schopností až překvapivě snadno propojovat historii a moderní trendy. Výsledkem je nepřehlédnutelná výjimečnost a lehkost odrážející se i v minimální váze aktovky.

Dvě hlavní oddělení doplněná o kapsičku na zip, dvě kapsičky na vizitky a poutko na psací nástroj nabízí dostatek prostoru pro každodenní nošení.

Nosit ji můžete v ruce či přes rameno díky odnímatelnému ramennímu popruhu. Aktovky byly vyrobeny v Itálii tradičními rukodělnými postupy. 

Nejoblíbenější pánské kožené aktovky a tašky od ANTORINI

 

Luxusní aktovky ruční výroby

Výroba pánských aktovek má v italské Neapoli mnohaletou tradici. Tradiční ruční řemeslo je předáváno z generace na generaci a představuje klenot v ruční kožené výrobě. Ne náhodou právě odtud pocházejí nejkvalitnější pánské aktovky, které nosí nejvyšší představitelé korporací a významných společností. Právě špičková ruční výroba stojí za dobrým jménem a oblibou těchto aktovek.

Tyto dokonalé luxusní aktovky jsou velmi oblíbené u majitelů luxusních vozů jako je Lamborghini, Bugatti, Ferrari, Rolls-Royce, Bentley nebo Mercedes-AMG, neboť k nim dokonale pasují. 

luxusní pánské kožené aktovky a doplňky

Aktovka je také oblíbeným dárkem, především pro absolventy ekonomických, právnických oborů a absolventy MBA (Master of Business Administration). Z těchto důvodů dodáváme každou aktovku balenou v luxusním dárkovém balení. 

Pánské aktovky ANTORINI jsou ideální do formálního prostředí, pevná struktura, působivé detaily a možnost nošení přes rameno z nich dělají nepostradatelný pánský doplněk. 

Aktovky jsou vyztuženy tak, aby držely svůj tvar i v situacích, kdy jsou prázdné nebo v aktovce máte jen telefon, peněženku a klíče. V každé situaci si uchovávají svůj perfektní tvar. Aktovky mají dokonale vyvážené proporce stran, díky čemuž působí velmi exkluzivně. 

Jaký je rozdíl mezi aktovkou, taškou a brašnou?

Zatímco ženy preferují převážně kabelky, a to i při nošení na obchodní jednání a větší modely i pro přenášení dokumentů, muži dávají přednost aktovkám. Budete-li pro sebe hledat tu pravou, narazíte hned na několik možných označení jako je:

  • aktovka,
  • taška,
  • brašna,
  • diplomatka,
  • dokumentovka.

Možná dokonce narazíte i na další označení, která zde neuvádíme. Je mezi nimi však nějaký rozdíl a co očekávat pod jednotlivými názvy?

Aktovka nebo brašna?

V dřívějších dobách se mnohem více rozlišovalo mezi označením aktovka a brašna. Zatímco aktovku nosili převážně advokáti a businessmani pro své dokumenty, má pevnou výztuž a její zapínání je obvykle na přezku, brašnu nosili především řemeslníci, automechanici nebo opraváři a ukládali do ní své nástroje, často měla přezky dvě na každé straně a dle určení měla buď měkké nebo pevné provedení. S brašnou jste se také mohli setkat v mnoha dalších odvětvích - například jako byly brašny na koně, brašny pro volnočasové aktivity nebo brašny na motorku. Kožené brašny vyráběné brašnářstvím byly nejčastěji z odolných přírodních kůží. Do takové brašny jste mohli uložit téměř cokoli, použít ji téměř v jakémkoli oboru a existovali v mnoha rozdílných velikostech.

Aktovkám pak byla vyčleněna víceméně malá podoblast zaměřující se na odvětví pracující s dokumenty (již podle názvu akta, tedy spisy, dokumenty) a tyto aktovky byly pevné, aby se dokumenty neponičily.

Dnes se rozdíl mezi oběma slovy více stírá a můžete se setkat s tím, že business aktovce někdo říká business brašna a myslí tím stejný výrobek. Přesný rozdíl totiž nelze přesně definovat, obě slova se kryjí, i přestože by vodítkem mohlo být určení, pro jaký je daná aktovka/brašna určená.

Aktovka, diplomatka nebo dokumentovka?

Setkáte-li se s označením diplomatka nebo dokumentovka, s velkou pravděpodobností se bude jednat o aktovku určenou do businessu nebo pro přenos dokumentů (tj. taška na dokumenty). Víceméně se jedná o synonyma a tato slova označují stejnou věc. Rozlišení můžeme spatřovat spíše v určení, pro jakou příležitost je aktovka určená: diplomatka pro diplomaty, dokumentovka pro nošení dokumentů. Opět však platí, že dnes se tato slova již nerozlišují a používají se jako označení pro aktovku.

Co je to taška? Jaký je rozdíl mezi taškou a aktovkou?

Pod slovem taška bychom si mohli představit téměř jakýkoli doplněk určený k přenášení různých věcí, budeme tedy o něco přesnější a použijeme termín kožená taška. Označením kožená taška pak můžeme myslet všechny zde uvedené varianty, ať už brašnu, aktovku, diplomatku, dokumentovku, malou nebo velkou tašku přes rameno či crossbody, koženou mošnu či tornu.

Ze všech zde uváděných pojmenování jde o nejširší termín. Kožená aktovka je tedy také současně koženou taškou, přestože se výraz kožená taška používá častěji u výrobků z měkké kůže a aktovkám se ponechává oblast pevných tašek určených pro přenos dokumentů. taška na dokumentySOUVISEJÍCÍ
Kožené business aktovky 
Pánské peněženky 
Pánské kožené aktovky od Antorini

STRÁNKY V ANGLIČTINĚ
Men's Leather Briefcases


Ke kožené aktovce zvolte tu pravou peněženku

Nahlédněte do nové kolekce kožených peněženek vyrobených v nejvyšší kvalitě, které budou vhodným doplňkem k vaší kožené aktovce.

Peněženky zakoupíte v našem eshopu v sekci Kožené peněženky >

4 komentářů

Dobrý den, pane Kučero,

děkujeme za Váš zájem o aktovku Antorini Executive. Bohužel Vámi vybraná varianta modré barvy s oranžovým proužkem je v současné době vyprodána. V tuto chvíli Vám můžeme doporučit pouze modré provedení bez oranžového proužku.

Budete-li potřebovat, neváhejte se obrátit na naši zákaznickou linku: +420 728 657 147, kde Vám rádi poradíme a zodpovíme všechny dotazy.

S přáním hezkého dne

Tým Antorini.cz

Antorini.cz August 15, 2020

Dobrý den,

zaujala mě Antorini modrá aktovka s oranžovým proužkem. Chtěl bych si tuto aktovku objednat, ale nepodařilo se mi ji na Vašich stránkách najít. Chtěl bych se zeptat, zda je možné ji ještě objednat.

Děkuji, s přátelským pozdravem

Tomáš Kučera

Tomáš Kučera August 15, 2020

Mám od vás několik kravat a jsou fantastické, vysoká kvalita viditelná na první pohled, z aktovek by se mi nejvíce líbila červená, ale nakonec si stejně tyto věci vybírám v černé barvě.

Miloslav Černý August 04, 2020

Velmi se mi líbí tento typ aktovek, mají charisma, jaké jsem neviděl ani u tašek na Pařížské. Italové, ti umí!

Lukáš Manich August 02, 2020

Přidat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.