Elegantní dámské kabelky a psaníčka

Ať už hledáte kabelku na klíče, peněženku a mobilní telefon nebo hledáte inspiraci pro nadcházející módní sezónu, v článku níže pro vás máme tipy na kabelky z nejnovějších kolekcí. 
psaníčková peněženka

 Kabelky, tašky a doplňky

Kabelky a doplňky jsou dokonalým doplňkem pro ženy vyzařující sebevědomí a eleganci. Jsou ideální pro posílení profesionálního vzhledu během obchodního jednání, pro svůdný magnetismus při nošení ve městě i jako módní doplněk přinášející vám každodenní radost. Peněženky, kabelky a hedvábné šátky čekají na vás, aby se staly vaším perfektním doplňkem! 
kabelka
Ať už dáváte přednost neformálnímu nebo profesionálnímu stylu, ať už máte den volna nebo jdete na důležitou schůzku, vyberte si z námi nabízených úchvatných kabelek. Ke své nové kabelce si u nás vyberete i mnoho dalších doplňků jako jsou luxusní diáře, zápisníky, hedvábné šátky, vizitkáře, peněženky či pouzdro na pas. 
VOGUE
peněženky do kabelky
Milujete kabelky na řetízku? Pak vybírejte modely s posuvným řetízkem umožňujícím nošení přes rameno, v ruce nebo přes paži. Tyto kabelky jsou z hlediska funkční módy bezkonkurenční. Díky svému klasickému designu jsou nepostradatelným doplňkem moderní ženy. Pokud však hledáte kabelku pro výjimečné příležitosti, večerní společenskou událost nebo svatbu, doporučujeme dát přednost výjimečnému psaníčku, díky kterému budete nepřehlédnutelná. 
kabelky přes rameno

Jaké jsou nejčastější typy kabelek? 

  • Shopper kabelky – Jedná se o prostorné tašky určené pro větší množství nezbytností. Hodí se do práce i na nákupy. Hlavní výhodou je, že ji můžete nosit celý den a vejde se vám do ní i menší nákup. Oblíbený druh kabelky, pokud cestujete. 
  • Psaníčka - Malé kabelky určené pro večerní společenské události, na svatbu, do opery nebo na ples. Obvykle jsou menší velikosti a jsou velmi elegantní. 
  • Crossbody kabelky – Patří k nejoblíbenějším a nepraktičtějším druhům kabelek. Crossbody kabelka má popruh umožňující nošení do kříže přes tělo. Neocenitelnou výhodou je, že vám umožňuje mít volné ruce. 
  • Kabelky přes rameno – Nejčastěji nošený druh kabelky, jsou praktické a umožňují mít volné ruce. Jsou všestranné a hodí se pro denní i večerní nošení. 
  • Kombinované kabelky – Kabelky s posuvným řetízkem umožňujícím nošení přes rameno, v ruce nebo přes paži. Kabelky jsou vyhledávané především pro možnost přizpůsobit ji aktuálním potřebám. 
  • Kabelky pro speciální příležitosti – Kabelky výjimečného designu vhodné také jako svatební kabelky. Unikátní design byl vytvořen především pro podtrhnutí jedinečnosti dané události a své nositelky. 
  • Kabelky do rukyElegantní kabelky do ruky jsou vhodné pro formální příležitosti a často jako doplněk k business obleku. 
  • Psaníčkové peněženky – Představují samostatnou kategorii kabelek – peněženek, jejichž určení není přesně vymezené. Jedná se o doplněk na pomezí mezi kabelkou a peněženkou obvykle vybavený odnímatelným řetízkem.

Kabelkové trendy

ELEGANTNÍ A STYLOVÉ DÁMSKÉ KABELKY

elegantní kabelka

Elegantní dámské kabelky Chantal jsou vyrobené v Itálii precizní ruční výrobou. Jsou velmi originální a díky jejich úchvatnému zlatému zámku naprosto dokonalé. Každá kabelka je vyztužená tak, aby držela pevný tvar a zachovala si svůj design a eleganci i ve chvíli, kdy ji položíte. Hledáte-li symbol elegance a dokonalosti, kabelky Chantal jsou ideální volbou. 

Máte rádi elegantní dámské oblečení? Kabelka Chantal se stane nepostradatelným společníkem vašeho dne. Dokonalá kombinace funkčnosti a její jedinečný styl z ní činí nadčasový módní doplněk, který vám vydrží po mnoho let. Nechte svou osobnost zazářit.

Přidat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním kontrolovány. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování a zobrazení komentáře společností LUSSOLIBE Milano SE. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat, požadovat od správce přístup k osobním údajům, jejich opravu, výmaz, přenositelnost, popřípadě omezení zpracování. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.